Milky Way

(4 customer reviews)

 10,25

This polyset consists of dark purple, dark blue, glitters and is finished with gold numbers.

Only 3 left in stock

Description

Are you also mesmerized by the milky way?
Take this polyset and go on a trip to your own milky way!

These dice are a mix of dark purple and dark blue.
They have glitters and are finished with gold numbers.

This set is composed out of a D4, D6, D8, D10, D%, D12 and a D20.
Therefore, this is a complete polyset and can be used in any game.

The dice set consists of a D4 that is about 16 mm, a D6 that is about 16 mm, a D8 that is about 16 mm, a D10 / D00 or D% that is about 16 mm, a D12 that is about 18 mm, and a D20 that is about 20 mm. They are made of acrylic, a plastic that rolls nicely on your table.

dice set sizes

Additional information

Weight 0,05 kg
Dimensions 8 × 7 × 2 cm

4 reviews for Milky Way

 1. Carlijn

  Ik heb deze via bol.com gekocht en ik vind ze echt geweldig! Goeie kwaliteit en je bestelling wordt echt gewaardeerd! Ik ben al je site aan het afstruinen voor meer bestellingen en heb het aangeraden aan mijn DND spelende vrienden!

 2. Yentl (verified owner)

  Ik heb deze set als een kado gekocht voor een van mijn spelers. Wij zijn met z’n zessen in totaal en ik vond het leuk om voor ieders verjaardag een set te kopen, want de meeste waren nieuw met het spelen van D&D.

  Degene die deze set heeft gekregen. Kwam als laatste bij de groep. Op korte tijd toch deze snel besteld omdat de sessie net een paar dagen na haar verjaardag was. Het pakketje kwam goed en veilig op tijd binnen en in haar eerste sessie had zij meteen een set die van haarzelf was.

 3. zoritoler imol

  Its superb as your other dice : D, thankyou for putting up. “There’s no Walter Cronkite to give you the final word each evening.” by William Weld.

 4. Sophie (verified owner)

  De dobbelstenen zijn prachtig, van goede kwaliteit en kwamen snel binnen. Ze zijn echt heel mooi en de persoon voor wie ik ze kocht gaat er heel blij mee zijn!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *